WhatsApp Image 2024-04-29 at 13.24.53

Despre noi

TOGETHER

RUNNING

RUNNING

Limba sportului unește participanții într-o familie comună.

Vă întâmpinăm cu bucurie la Mioveni Outdoor Sports!

Ne propunem să aducem sportul mai aproape de dumneavoastră.

Pasionați de mișcare și sport, suntem o echipă dedicată promovării unui stil de viață activ și sănătos.

    Un grup de pasionati de alergare, voluntarii Invictus Romania, uniti sub numele de “Crosul orasului Mioveni 1485”, cu sprijinul Primariei Mioveni si Centrului Cultural Mioveni, organizeaza acest eveniment alaturi de Asociatia Voluntarilor Invinctus Mioveni. 

    Invictus România: Invictus România este un proiect de educație și de voluntariat, un grup de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire.

    Voluntarii Invictus au ales sportul ca principal mijloc de exprimare şi s-au dedicat unei cauze la care, în timp, au subscris tot mai multe persoane, atât din mediul militar, cât şi din cel civil: motivarea și sprijinirea militarilor răniţi pentru a participa la Jocurile Invictus.

Viziunea și misiunea noastră

Inspirație, sănătate, comunitate, excelență și bucurie prin mișcare și sport.

Premii și recunoaștere

Medalii de onoare, apreciere pentru rezultate deosebite și amintiri de neuitat.

Testimoniale

Ce spun membrii noștri

Incredibilă comunitate de alergători motivați și susținători entuziaști. Atmosferă prietenoasă, energie contagioasă și o experiență care te transformă.

Participarea mea la Crosul Orașului Mioveni a fost o experiență unică și plină de energie. M-am simțit parte a unei comunități unite prin sport și am avut ocazia să cunosc oameni minunați. Este o oportunitate de a face o schimbare în viața ta și de a te implica într-un eveniment care încurajează sănătatea și mișcarea.

  Mihai
  Mihai

  Voluntar

  Participând la Crosul Orașului Mioveni, am avut parte de o experiență memorabilă. Am fost impresionat de organizare și de efortul depus de voluntari pentru a ne asigura o cursă plină de satisfacții. Am întâlnit oameni pasionați de sport și am realizat că prin implicarea mea pot face o schimbare pozitivă în comunitatea noastră. Recomand acest eveniment tuturor celor care doresc să se autodepășească și să trăiască o experiență autentică de alergare.

   Denis
   Denis

   Alergător

   Crosul Orașului Mioveni a fost o provocare pe care am acceptat-o cu entuziasm. Am simțit o mare satisfacție când am încheiat cursa și am depășit propriile limite. Atmosfera de susținere și încurajare din partea participanților și voluntarilor m-a motivat să merg mai departe. Recomand cu căldură acest eveniment pentru toți cei care își doresc să se descopere pe sine prin sport.

    Iasmina
    Iasmina

    Alergător

    Echipa noastră de voluntari

    Echipa Invictus Mioveni

    Echipa Invictus Mioveni

    Baza Sportivă G. Catillaz

    Baza Sportivă G. Catillaz
    Șerbănescu George - Membru Fondator

    Șerbănescu George - Membru Fondator

    Intră în contact

    Alătură-te nouă pentru a fi mai sănătos prin sport. Așteptăm cu nerăbdare prezența ta!

    Descoperă o experiență sportivă de neuitat. Îmbunătățește-ți viața prin mișcare și sănătate. Alătură-te nouă și fii parte din comunitatea noastră activă.